Инконтиненцията и смелостта

shutterstock_72412795Животът е прекрасен: времето, прекарано със сeмейството и приятелите, миговете на неспирен смях и забавление. Неконтролираното изпускане на урина не трябва да ви лишава от всички удоволствия и да живеете в непрекъснат страх от подмокряне. Напротив, бъдете смели и вземете нещата под контрол. Дали вие или някой обичан от вас страда от инконтиненция има много начини за преодоляване на тази неприятна зависимост.

Използвайте надеждна протекция

Съществува значителна разлика между обикновените превръзки и продуктите, разработени за неочаквани петна като санитарните превръзки, гащи и пелени за възрастни, защото те са проектирани специално за задържане на урина. Подобен тип протекция не само “заключва” веднага течността, но има и завишени нива на абсорбция и неутрализация на неприятната миризма. Първата крачка за извоюване на независимост е ползването на точните продукти, затова TENA е най-добрият съюзник в тази битка.

Доверете се на световно доказан бранд

Когато избирате продукти за инконтиненция, имайте предвид, че не всички са еднакви. Над 50 години нашите експерти провеждат изследвания и тестове, за да създадат отделните продуктови линии, отговарящи на различните нужди на нашите клиенти. TENA предлага различни серии като TENA Lady, TENA Men, TENA Slip, TENA Pants и за децата  – всички са разнообразни по нива на попивателност и форма, но са обединени от иновативни технологии, които запазват сухотата и свежестта на кожата. Всички продукти са достъпни в нашия онлайн магазин, където може да пазарувате  бързо, лесно и удобно. Доверете се на бранд с дългогодишен опит и доказана репутация.

Запомнете: не сте сами

Не за първи път споделяме с вас, че инконтиненцията е много по-често заболяване, отколкото сте подозирали някога. По тази причина създадохме рубриката “Хората споделят”, в която може да прочетете истинските истории на реални хора, страдащи от това заболяване. Досега сме публикували разказите на Мартин, Кати  и Ева. В блога ни може да намерите още полезни съвети и идеи как да се справите с “оковите” на свръхактивния пикочен мехур.

Запазете самочувствието си

Помогнете на себе си или на вашия близък да запази самочувствието си и да стои с гордо вдигната глава въпреки инконтиненцията. Позитивното мислене е добро решение в подобна ситуация, отделете време в мисли за лятната си ваканция, онази прекрасна рокля в магазина или любимите си хора.

Бъдете себе си, бъдете уверени!