TENA Slip – универсалната защита срещу некотролирано изпускане

shutterstock_150123098

Ние, от TENA, знаем колко е важно нашите клиенти да имат надеждна защита срещу нежеланото изпускане на урина независимо от възрастта и пола. Точно по тази причина създадохме с голямо желание и грижа за нашите потребители серията – TENA Slip.

На българския пазар може да намерите от тази серия продуктите TENA Slip Plus, които са подходящи за възрастни хора. Тези универсални пелени са проектирани да паснат идеално на човешкото тяло, така че да бъдат дискретни и в същото време да гарантират сигурност.

Продуктите са създадени със специалната технология ConfioAir, която дава възможност на кожата да диша без значение колко дълго човек носи TENA Slip Plus. Освен това всички пелени са дерматологично тествани, което гарантира запазването на кожата здрава.

TENA Slip Plus се предлагат в различни размери: M – medium (среден), L – large (голям) и XL – extra large (много голям) и в два вида опаковки от по 10 или 30 броя. Продуктите имат висока степен на абсорбция, която е обозначена с попивателна скала под формата на  6 капки. На всяка отделна пелена са индикирани размерът и нивото на абсорбиране на урината.

Пелената е all-in-one продукт, защото не изисква използването на допълнителни подложки или бельо. Може да бъде употребявана без значение от вида инконтиненция – уринарна или фекална. Поставянето е улеснено максимално благодарение на разтегателните лепенки в страничната част и ластика на гърба, които позволяват правилна и здрава фиксация според спецификата на тялото.