Лятната ваканция и инконтиненцията

shutterstock_451320499Лято е. Колко хубаво звучи, защото лятото е време за почивка, за релаксация и невероятни емоции. Лятото дава възможност да отидем в онова китно градче високо в Балкана или да потопим крака в солената морска вода и така да забравим за тривиалното ежедневие и всички тревоги. Дали планувате излет с приятели, романтично пътешествие с любимия човек или семейна ваканция, уверете се, че ще се отдадете изцяло на приятната атмосфера и преживяване. По тази причина се погрижете за вашия проблем с инконтиненцията, за да останат само прекрасните спомени от тази почивка. Предлагаме ви няколко простички съвета, с които да си осигурите спокойствие, защита и комфорт.

Направете подробен план

Успехът на всяка ваканция се крие в добре планираната почивка. Вече сте избрали дестинация – на море или планина? Направете предварително проучване на мястото, вариантите за транспорт и хотел. Започнете своето търсене, колкото се може по-рано. Наред с ключовите думи, които пишете в търсачката, добавяйте: “промоция”, “намаление”, “сделка” и т.н., шансът да намерите по-изгодна и добра оферта е значително по-висок. Съобразете цялото пътуване с вашите интереси и желания и с тези на вашата компания. И накрая, но не по важност –  фиксирайте бюджет.

Опаковайте багажа внимателно

Този етап от почивката може да бъде най-стресиращ. Какво да вземете? Колко чифта обувки да носите? Със сигурност все значими въпроси, които зависят главно от това къде отивате. Едно добре работещо правило за определяне количеството багаж е спрямо броя дни, т.е. колкото дни трае пътуването, толкова тоалета трябва да приготвите. В случай че пътувате със самолет, разберете какво е доспустимото безплатно тегло за вашия куфар. Погрижете се чупливите неща да са добре опаковани, а ценните предмети да бъдат неотлъчно до вас – в ръчния багаж.

Добре подготвения пътник е по-щастлив

Несъмненено проблемът ви с инконтиненцията носи допълнителни неприятни чувства и стрес от предстоящата почивка, затова добре подготвения пътник е по-щастлив. Към останалия си багаж добавете надеждната протекция на TENA, която ползвате в ежедневието си. Ако все още не сте избрали подходящите за вас продукти, разгледайте всички в нашия сайт.

Запечатайте всеки миг заедно

Вече преминахте през трудната част, време е за забавление, споделени мигове и истинска почивка. Отдайте се напълно на ваканцията, като се потопите на сто процента в местната култура – опознаване на значими исторически места и събития, дегустация на традиционни храни и напитки. С три думи: Живейте за мига! И не забравяйте вашия фотоапарат или камера, защото всяка емоция заслужава да бъде запечатана.