Защо да изберa TENA Men?

Не позволявайте на инконтиненцията да ви спира.

shutterstock_204588568Истинският мъж има нужда от висока самооценка и самочувствие, за да върви напред, но често инконтиненцията “пречупва” неговата самоувереност. Практичният избор на точната протекция е фактор, който премахва негативните последствия от този проблем. Използването на такива продукти в ежедневието ще ви покаже, че няма нужда да се отказвате от гледането на футболен мач, пикника със семейството или тренировката във фитнеса. Ключът към премахването на всички негативни мисли и тревоги е употребата на санитарни продукти, проектирани в унисон с мъжката анатомия.

Какво трябва да знаем, когато закупуваме мъжки протектори?

  • Урината е непредвидима, защото може да се отдели в различни количества: от малки петна до големи такива. Изтича бързо и се разпространява по дрехите, причинявайки огромен дискомфорт и лекета. Така че подбирайте протекция с моментална абсорбция.
  • Движението е неотлъчна част от нашия ритъм на живот, затова търсете протектори, които прилягат плътно и естествено по тялото.
  • Дискретност. Санитарните продукти, които използвате трябва да са непременно с висока попивателност, да елиминират амониевата миризма от урина, но най-вече да гарантират вашата дискретност, удобство и сигурност.

Доверете се на TENA Men и върнете увереността в ежедневието си, защото нашите продукти са създадени изцяло за мъже, с възможност да попият от малки до големи капки урина. Проектирани са така че да се носят с лекота и да осигуряват задължителната защита срещу инконтиненцията. Всеки протектор е опакован в отделна опаковка, за да може бързо и дискретно да бъде използван или изхвърлян.

Не позволявайте на неконтролираното изпускане да контролира вас. Бъдете независими, наслаждавайте се на всеки миг, като изберете TENA Men – за вашата всекидневна защита и комфорт.