За повече комфорт – TENA Pants

shutterstock_184844336Самата мисъл, че страдате от инконтиненция или вашият близък се е сблъскал с това заболяване, е доста неприятна. Трябва да се преборите със ситуацията и да възвърнете стария си ритъм на живот, независимо от слабостта на пикочния мехур. Тази независимост се извоюва с ползването на правилния продукт за защита.

TENA предлага на пазара голямо изобилие от различни видове протекция. Затова е трудно човек да реши. Преди да направите своя избор е препоръчително да се запознаете с всички алтернативи и какви са техните предимства. Един от вариантите е пелена тип “гащи” – TENA Pants.

TENA Pants имат иновативен SmartDesign, чиято структура съчетава удобство, сигурност и деликатност. Абсорбиращите зони и бариерите срещу протичане са разположени, така че да попият цялата изпусната урина. Тяхната големина е минимизирана с 20%, за да може пелените тип “гащи” да останат незабележими под дрехите при носене. Продуктите от тази серия са изработени за хора с активна двигателна способност. Затова тяхната анатомична форма следва плътно извивките на тялото и не позволява изтичане.

Отделената течност от тялото остава “заключена” във вътрешната част на попивателните зони и кожата остава суха за по-дълго време. Odour технологията стопира отделянето на миризма при неволно изпускане, но в същото време не спира циркулацията на въздуха. Осигуряването на достъп на въздуха до кожата е важно, защото дишайки тя не се разранява.

Употребата и смяната на гащите е лесна. В страничната си част имат зона за “разкъсване”, когато е необходимо да бъдат подменени. Дерматологично тестваните TENA Pants са разработени в различни размери и с голям диапазон на попиване. Серията TENA Pants Normal се препоръчва за хора, които изпускат нормално урина, а TENA Pants Plus за такива, отделящи по-голямо количество.