Защо да избера TENA Lady

shutterstock_453458626Уринарната инконтиненция е много деликатен проблем, който се среща и при двата пола, но по-често при жените. Милиони жени по целия свят се справят с неудобството, причинено от неконтролирано изпускане. Повечето дами признават, че са изпускали неволно урина в някакъв етап от живота си. Но чувствителният пикочен мехур не трябва да бъде толкова “голяма работа” и да отнема такава част от личното ви време, нали?

С въвеждането на няколко промени във всекидневието си лесно ще забравите за неприятното усещане от мокрото бельо и миризмата на урина. Реорганизацията на личното ви време е необходимо да се случи в няколко направления: хранене, прием на достатъчно течности, поддържане на добър тонус с леки упражнения и използване на точните санитарни продукти.

Ако използвате обикновени превръзки за абсорбиране на изпусната урина, то защо не ги заместите със специалните TENA Lady превръзки? Чудите се защо да изберете точно тази серия? Употребата на TENA Lady ще ви даде възможност отново да живеете пълноценно –  да се насладите на всеки момент с близките си или да се отдадете на любимото си хоби без притеснение от неловки моменти.

TENA Lady e продуктова линия, създадена за жените, и съобразена с индивидуалните нужди на всяка дама. Превръзките са разработени, така че да попиват четири пъти повече от обикновената превръзка, а едновременно с това да останат толкова деликатни и незабележими дори под по-прилепналите дрехи. Санитарните продукти от този тип комбинират в себе си бързо попиваща сърцевина, която запазва повърхността на превръзката винаги суха; микроперли, които неутрализират миризмата на урина и Fresh Odour Control, запазващ кожата свежа.

TENA Lady ви позволява да бъдете себе си, защото ви дава свобода на движението и спира стресиращите мисли за неконтролирано отделяне на урина. Прочетете повече за инконтиненцията в нашия блог и се запознайте с вдъхновяващите истории на две жени – Кати и Ева, справили се с инконтиненцията.