Специално за мъже – TENA MEN

shutterstock_267570392

Вие сте активен мъж независимо от възрастовата група, в която попадате. Обичате да се наслаждавате на всеки един момент и контролирате всеки аспект от живота си, но имате проблем със синдрома на свръхактивния пикочен мехур. При тази ситуация със сигурност имате нужда от специално проектираната серия за мъже –  TENA MEN.

Продуктите ТENA MEN представляват сигурни абсорбиращи протектори, чийто анатомично прилягащи форми пасват идеално по тялото. Меката еластична вътрешност и имитиращият чашка силует осигуряват комфорт при носенето им. Освен максимално удобство дизайнът им гарантира сигурна защита от поява на уринарни петна по бельото и дрехите. Във вътрешността на протекторите има ядра, направени от полимери, които веднага усвояват течността.

Серията е преминала редица дерматологични тестове, съобразени с чувствителността на тази зона. За изработката на протекторите е използван фин и мек материал. Неговата структура позволява задържането на капките урина и неутрализира неприятната амониева миризма.

Всеки протектор е индивидуално опакован за по-лесна и дискретна употреба. По външната страна на продукта има разположена лента, която позволява бързото и здраво прикрепяне към бельото. Опаковките съдържат различен брой протектори в зависимост от нивото на попиване. При този продукт скалата на абсорбция е разделена на четири нива. Първото ниво е препоръчително да се използва при наличието на остатъчни капки урина; вторият вариант е за малки петна; ниво три е предназначено за средни по големина петна, а последното е с най-голяма попивателност.

Повече за мъжката инконтиненция и какви са причините за нея може да разберете в  тази статия “Мъжката инконтиненция – кога и защо се появява” .