TENA: с грижа и мисъл за вашето дете

shutterstock_131909891В стремежа си да създадем най-добрите възможни продукти за вашето дете, ние проучихме внимателно какви физически и емоционални нужди има то още от най-ранна възраст. Затова нашите серии за инконтиненция са направени с грижа и мисъл за комфорта и спокойствието на всяко дете. За най-малките е предвидена продуктовата линия Libero, докато за по-големите деца е подходяща TENA протекцията.

Протекторите ни са специално създадени, така че да не пропускат, да не миришат и да бъдат незабележими под дрехите. Най-важното обаче е, че санитарните ни продукти, предвидени за по-големите деца, са дискретни и сигурни, т.е. детето ще се чувства защитено без неприятни мисли за здравословния си проблем.

Всяка пелена – TENA Slip и всеки чифт гащи – TENA Pants, преминават задължителен качествен контрол и тестове преди да достигнат до вас, защото искаме нашите клиенти да получат качествени продукти, които заслужават и на които могат да се доверят. Артикулите за еднократна употреба са изработени от мека, дишаща материя, която запазва кожата суха през цялото време. Вътрешните бариери задържат допълнително изпуснатата урина, т.нар. висока абсорбция, но не спират циркулацията на въздух.

Всяко дете е различно и има различни нужди. Затова предлаганите разфасовки са разнообразни, а размерите варират спрямо килограмите на детето и количеството урина, която отделя. Въпреки богатия избор на размери пелените и гащите са направени с ластик на гърба, за да бъде тяхното поставяне винаги лесно и да позволяват правилна и здрава фиксация, адаптираща се с всяко движение на малкото човече. Продуктът приляга плътно по извивките на детето, но оставя свобода в областта на пъпа.

Приоритет на всеки родител е да запази здравето и самочувствието на своето дете. Употребата на висококачествена протекция ще спомогне за постигането на тази цел, защото продуктите TENA са деликатни към нежната детска кожа, лесно сменяеми, непропускащи и заслужаващи доверие.