Защо да избера продуктите TENA за моето дете?

shutterstock_147170234Като родител на дете с инконтиненция сме сигурни, че полагате най-добрите грижи за неговия комфорт, водейки разговори, указвайки му морална подкрепа. С няколко стъпки ще намалите влиянието на свръхактивния пикочен мехур върху ежедневието на детето и ще помогнете то да запази своето самочувствие и увереност. В този списък от стъпки съществено място заема правилният избор на точните санитарни продукти, които ще намалят риска от нежелано подмокряне.

Въпросът, който стои пред вас, е: Защо да избера точно TENA продуктите за моето дете?  А ето и няколко значителни аргумента, които заслужават вашето внимание:

  • Нашите продукти гарантират сухотата, комфорта и сигурността на вашето дете по всяко време на денонощието

Повечето от нашите продукти са с технологията FeelDry, която абсорбира веднага отделената урина и я задържа далече от кожата. Така се осигурява чувството за удобство и се минимизира риска от алергии и кожни раздразнения дори когато детето прекарва дълго време в една и съща поза.

  • Дискретна протекция

Санитарните ни артикули са с добра прилепналост към тялото, за да паснат на всяко тяло и да останат незабележими под дрехите.

  • Odour технология

Всички серии TENA, включително и тези за деца, са “оборудвани” с Odour технология, която моментално неутрализира неприятната миризма, причинена от бактериите и амоняка в урината.

  • Бърза и лесна смяна

Санитарните продукти с марка TENA са проектирани за бърза и лесна смяна, така че подмяната на протекцията да отнема възможно най-малко време.