Професионални грижи и TENA продуктите

Вече над 50 години ние от TENA разбираме, че всяко човешко същество е уникално само по себе си. Затова всеки човек изисква индивидуални грижи. Такива грижи и продукти се стараем да осигурим на нашите клиенти – уникални, индивидуални и специални. Нашата работа е отдадена на всички хора, имащи инконтиненция, и поддържането на независимост от свръхактивния пикочен мехур чрез изработването на висококачествени, функционални и удобни серии.

shutterstock_148295264

С производството на различни санитарни превръзки и помощни артикули за хигиена целим да предоставим решения, изпълнени с грижа и комфорт за всички: хората, страдащи от неволно изпускане, техните близки и професионалистите, указващи помощ на болните. Ако вие сте професионален болногледач, който все още не е използвал нашите продукти, ви предлагаме обстойна информация за тях.

Пълна гама от продукти

TENA предлага пълен набор от продуктови линии, които да гарантират най-добрата грижа, висока всекидневна хигиена и защита на кожата. Санитарните ни превръзки: TENA Lady, TENA Pants, TENA Slip и TENA Men са разработени в различни видове и размери, така че да паснат на индивидуалните нужди. Благодарение на серията TENA Skin Care почистването и освежаването на частично или изцяло неподвижен човек е по-лесно от преди, a TENA Bed предпазва допълнително от нежелано подмокряне.

Иновации

Нашият екип работи неуморно, за да предложи иновативни подходи в създаването на отделните продукти. Чрез системaта Fresh Odour Control въздухът не спира да циркулира, затова кожата продължава да диша. Вградените “бариери” задържат капките урина, като запазват повърхността на санитарните продукти винаги суха. TENA шапката за сухо миене позволява почистването на косата без никаква вода или сапун, т.е. вашият пациент може да бъде почистен дори в легнало положение. TENA Bibs имат преден джоб, който осигурява по-голяма защита от оцапване при хранене.

Блог със съвети

В нашия блог може да намерите богата информация по отношение на заболяването “инконтиненция”, съвети за овладяването на проблема и как да полагате пълноценни грижи за вашите близки или пациенти и повече за нашите продукти.

Свържете се с нас, ако желаете да използвате TENA. Нека заедно осигурим най-деликатната и пълна помощ.