Как да изберем лигавници за възрастни

shutterstock_197919287С  напредването на годините възрастните хора имат нужда от пълноценни грижи дори и в ежедневните задачи като преобличане, ходене до тоалетна, поддържане на лична хигиена и хранене. С настъпването на този етап от живота, в който те стават зависими от нашата помощ, се стараем максимално да облекчим тяхното чувство за вина, непълноценност и срам.

TENA продуктите са разработени специално, за да улеснят процеса по обгрижване на близките ни. Освен надеждна протекция срещу подмокряне ние предлагаме на нашите клиенти различни помощни продукти като TENA Bibs. Това са еднократни лигавници за възрастни, предназначени за употреба при хранене. Използването на такъв лигавник ще намали количеството разпиляна храна, респективно петната по дрехите и ще спомогне за по-лесната поддръжка на хигиена след хранене.

В една опаковка се съдържат 150 броя TENA Bibs за еднократно ползване и се предлагат в различни размери – S/M (37х48 см) и М/L (37х68 см). За още по-голяма защита лигавникът има вграден преден джоб, който събира падналите трохи. Продуктът се поставя и премахва много бързо благодарение на връзките, които се завързват около врата.

Материята, от която е изработен всеки лигавник, гарантира защита от петна по време на хранене, осигуряване на комфорт, високо ниво на абсорбция заради двойния целулозен слой и намален риск от пропускане върху дрехите поради вградените вътре бариери.

На пръв поглед толкова обикновено изобретение, но подсигуряващо удобство и спокойствие както за болния, така и за грижещия се. TENA Bibs символизират желание да изразим уважението си към нашите близки чрез предоставянето на най-добрата възможна грижа.