TENA: Ефективна защита срещу инконтиненцията

shutterstock_83204803Кои сме ние?

Брандът е регистриран едва през 1983 година, но началото на компанията е поставено през 60-те години на миналия век. Вече над пет десетилетия TENA се грижи за своите клиенти, имащи инконтиненция.

Защо да изберете TENA?

Нашата философия не се концентрира върху продажбата на продуктите, които произвеждаме, ние се ръководим от нуждите и желанията на нашите клиенти. Потребителите са най-важни за нас, защото ние искаме да им дадем смелост да говорят открито за своя проблем; кураж да се справят с всички негативни последици от изпускането на урина; енергия да действат, защото животът е пълен с възможности, които не трябва да пропускаме заради инконтиненцията.

Какво предлагаме?

Дали сте един от милионите, имащи синдрома на чувствителния мехур, или искате да помощ на ваш близък с този проблем, то ние искаме да ви бъдем полезни. Тук може да намерите всякаква информация, свързана с болестта, съвети как да се справите  и необходимите продукти за ефективна защита от неконтролирано изпускане.

TENA в България

Продуктовата гама, която можете да намерите на българския пазар,  обхваща цялостния процес по поддръжка на кожата от въздействието на урината – от почистването, освежаването до ефективната защита. Продуктите ни са разнообразни и насочени към пет различни групи потребители:

  • жени на възраст между 35-45 години, които периодично се сблъскват с изпускане на малки количества урина, но не биха се определили като болни от инконтиненция;

  • мъже на възраст между 40-70 години, които въпреки неволното изпускане са физически активни и без умствени проблеми;

  • жени, които често изпускат урина, и са приели своето състояние;

  • хора, грижещи се за своите близки (частично или напълно неподвижни);

  • професионални болногледачи.

Основната гама от продукти е концентрирана върху запазването на кожата суха от неволно изпуснатата урина и неутрализирането на амониевата миризма при нейното отделяне. В зависимост от индивидуалните нужди на всеки, свързани с пола, количество на отделяната урина, анатомични особености на тялото, лафстайл, т.н., има създадени няколко отделни серии със санитарни продукти. Специално за дамите е предвидена TENA Lady, а за мъжете TENA Men. Другите два вида санитарни продукти TENA Slip и TENA Pants са универсални, защото могат да бъдат използвани и от двата пола.

Козметичната серия TENA Skin Care спомагащи поддръжката на кожата. Тя е разделена на няколко подтипа продукти в зависимост от тяхното предназначението: почистване, регенерация или защита на епидермиса.

Останалите продукти от гамата TENA Bed  и ТENA Bibs (лигавници за възрастни за еднократна употреба при хранене, предлагат се в четири размера) са част от категорията аксесоари. Те са създадени, за да улеснят различните процеси от ежедневните грижи за хората, които са на легло.

TENA се грижи и за комфорта и на най-малките, като осигурява сигурна защита срещу подмокряне със своята продуктова линия Libero. Бебешките пелени се предлагат с различни размери и абсорбцни нива. Дишащата материя, от която са изработени, позволява кожата на бебето да диша. Нежно обхваща крачетата и приляга по тялото на детето, за да предотврати изтичане на урина.