TENA шапка за сухо миене

shutterstock_210134665Налага ли ви се да полагате постоянни грижи за хигиената и всекидневния тоалет на ваш близък? Неговото здравословно състояние обаче не позволява честото преместване, защото е частично или напълно обездвижен. В такъв случай търсите разумно решение, чрез което да гарантирате редовното му освежаване и почистване, без да създавате излишен дискомфорт от придвижване до банята и последващо подсушаване.

Безводното миене на косата е вече напълно възможно с иновативната шапка за сухо миене от TENA. Шапката дава пълна свобода при начина на измиване дори и в легнало положение. Може да бъде използвана между цялостното къпане във вана или душ. Шапката е една чудесна алтернатива на шампоана и водата, защото не изисква допълнително изплакване или подсушаване.

Като част от санитарните хигиенни изделия за еднократна употреба TENA Cap осигурява удобство на близките ви. Всяка шапка съдържа освен шампоан и нежен балсам за подхранване на косата и допринася за здравината на скалпа. За още по-голям комфорт тя може да бъде предварително затопляна в микровълнованата фурна. Този продукт е чудесен вариант за хора, които държат на изрядния си външен вид и регулярно почистване на косата.

TENA Shampoo Cap е дерматологично тестван продукт, който в състава си има малки количества парфюм, придаващ свеж и чист вид на прическата. Разработена   е без сапун или алкохол в нея, за да поддържа естественото pH на кожата. Отделната шапка е индивидуално опакована за по-лесна употреба.