TENA Lady – деликатна грижа за всеки ден

shutterstock_139288490Ако страдате от слабост в пикочния мехур, то сте попаднали на точното място. Това дали сте млада или стара няма никакво значение, защото инконтиненцията се среща много по-често сред жените, отколкото смятаме.  В “Уринарната инконтиненция при жените”  събрахме полезна информация за най-разпространените видове неволно изпускане сред дамите и кои са “виновниците” за това. Продуктите TENA Lady са създадени, за да осигурят максимална защита.

Превръзките от този вид са изключителни, защото осигуряват по-бърза абсорбция на неконтролираните петна от изпускане в сравнение с обикновените такива. С по-сигурна защита вие винаги се чувствате свежа и суха. Отдавате своето време и мисли на своите близки и хобита, а не се притеснявате от непредвидени и неловки подмокряния.

При такъв тип продукти на първо място стои гаранцията за предпазване от изпускане, но при TENA Lady ръка за ръка вървят сигурността и комфорта. Превръзките ни са направени от копринено мека материя за по-нежно усещане при досег с кожата. Със своята еластичност и извита форма превръзката обхваща плътно цялата част от интимната област на жената и приляга точно по нейните извивки, подсигурявайки сто процентова защита при всяко движение.

Вътрешната част на превръзката не позволява пропускане на течност, но в същото време не спира постоянната циркулация на въздух. Дишащата материя запазва кожата здрава и свежа, но премахва остатъчната миризма от урина, т.н. Odour control.

В нашия сайт може да намерите TENA Lady Ultra Mini, TENA Lady Mini, TENA Lady Normal, TENA Lady Extra, TENA Lady Extra Plus InstaDry и TENA Lady Maxi IstaDry, които отговарят на различните нива на слабост на пикочния мехур. Спрямо вашите нужди може да направите своя избор в секцията с продукти.