Обадете се: + 359 89 5532120 | Пишете ни: shop@naturum.bg

INPACS

INPACS – Международни партньори за почистване, хигиена и кетъринг консумативи

inpacs_Logo_NEU_v1

INPACS е корпорация, предлагаща уникално глобално решение за доставки чрез пълна гама от почистващи и хигиенни консумативи, кетъринг продукти, хотелски продукти, както и лични предпазни средства и медицински асортименти за клиенти по целия свят.

Мрежата от седем водещи международни групи на едро, съставени от независими семейни компании с дългосрочна визия за бизнеса и съответна пазарна позиция.

Нашата визия включва ненадминато обслужване, което допринася за оптимизиране на процеса на снабдяване и намаляване на разходите за клиентите. Нашата услуга се основава на дългосрочен партньорски подход, съобразен с обстоятелствата на всеки клиент, състоящ се от комбинация от собствена логистика, ефективни решения за електронния бизнес, обучения, семинари и консултантски услуги.

Глобалният подход на INPACS допълнително се отразява в нашите глобални партньорства с организации като NETWORK в Северна и Южна Америка, Rapid Clean в Австралия и Нова Зеландия, както и Викингския залив на Арабския полуостров. Тези глобални партньорства са от съществено значение, за да отговорят на нарастващите изисквания на непрекъснато разширяващите се глобални клиенти. По този начин INPACS има силно местно покритие с повече от 700 клона в повече от 50 страни по света.

Drylock Technologies TM е производител на Private Label Kolibri за INPACS

Компанията е създадена преди 30 години, като претърпява голям Световен успех. Произвежда иновативни продукти за хигиена и Private Label марки в Световен мащаб за търговски вериги като Kaufland, Aldi, Billa, Coop, DM, Carrefour, са само една малка част от търговските вериги познати на Българския пазар.

Максимата, която е водеща в управлението на компанията е : “Гледаме напред с визия и силна вяра”.

Цялостната визия на компанията и основна движеща сила в нейното развитие е :
Ние никога няма да спрем да предизвикаме индустрията. Ние никога няма да спрем иновациите. Ние никога няма да спрем да подобряваме нашите продукти.

Нашата мисия:
Фокусирането върху предлагането на най – добрата грижа на клиентите и иновациите в производството на продуктите ни, ни кара да вярваме, че предлагаме продукти за хигиена на бъдещето.

Вярваме силно в:
Винаги има място за подобрение. Ние се стремим към съвършенство и вярваме, че бъдещето е в продуктите, които са щадящи природата.

Днес компанията притежава множество модерно оборудвани заводи за производство на иновативни хигиенни продукти. Като компанията се е фокусирала в производство на продукти за инконтиненция, еднократни бебешки пелени и продукти свързани с грижа за жената.

Back to Top