TENA Bed: Допълнителна защита срещу подмокряне

shutterstock_310053884Всекидневните грижи за болен близък са много, особено когато той е на легло и зависи изцяло от нас. Безспорно искаме да осигурим най-добрата защита срещу инконтиненция, поддържайки непрестанно висока хигиена на залежалия се и използвайки необходимите санитарни и козметични продукти.

ТENA предлага на своите потребители серията TENA Bed, която е предназначена за допълнителна протекция срещу изпускане на урина. Употребата на защитните чаршафи запазва спалното бельо и матрака на леглото по-дълго време чисти.

Подложките са изработени изцяло от памук за по-голям комфорт при продължително залежаване. Гъвкавостта на защитните чаршафи позволява да прилегнат плавно по формите на тялото. Дизайнът на продукта съчетава външен фин слой и вътрешно ядро с технологията Secure Zone. Външната обвивка е мека в горната си част, а на гърба на подложката е разположен водонепромокаем долен пласт. Вътрешната сърцевина абсорбира бързо инцидентно изпуснатата урина и запазва кожата суха.

Според индивидуалните нужди са разработени различни размери на защитните чаршафи. В България се предлага продуктът TENA Bed Plus, който осигурява защита при средни до големи петна от урина. Има два размера: 60 см на 60 см и по-голям вариант – 60 см на 90 см. В един пакет са по 30 броя подложки за еднократна употреба в син цвят.

Защитните чаршафи са особено удобни при преобличане и смяна на пелените за възрастни. Избрахте ли вече какви санитарни превръзки и козметика ще ползвате? Изберете според вашите нужди от продуктите TENA.  А повече насоки как да бъдете максимално полезни за вашия близък, страдащ от инконтиненция, може да получите от “С грижа за близките ни” и “Как да помогна на близък с инконтиненция.