Пълноценна грижа за обичаните от нас хора

shutterstock_400982548Грижата за нашите близки не може да бъде остойностена по никакъв начин. Тя е безценна, защото ни влагаме цялата си енергия и желание в обгрижване на обичаните от нас. Особено когато наш роднина е със здравословен проблем като инконтиненцията, тогава държим да бъдем пълноценни в помощта си.

Съществуват няколко много важни елемента за преодоляването на неудобството, създадено от притежанието на свръхактивен пикочен мехур. Но може би най-основната стъпка е в осигуряването на необходимата протекция, избирайки правилните санитарни продукти. Избягването на петна от урина по дрехите и матрака, ще спести много неприятни емоции, време и пари.

Ето основните предимства от използването на точната протекция, изхождайки от емоционална и финансова гледна точка.

  • Избирайки модел, който абсорбира най-добре количеството урина, изпускана от вашия близък, и пасва анатомично на тялото му, ще намали бройките използвани санитарни продукти и ще увеличи комфорта за човека.

  • Протекцията гарантира по-дълъг период на сухота, т.е. редуциране на риска от поява на декубитални рани.

  • Процесът по освежаване и преобуване на залежал се близък се улеснява.

  • По-малката вероятност от изпускане на урина гарантира намаляването на щетите по матрака и дрехите, както и количеството пране.

  • Пелените за възрастни ще осигурят по-спокойни нощи за вас и вашия близък.

  • Контролирането на синдрома на свръхактивния пикочен мехур означава почти нулев шанс за попадане в неудобни ситуации като спешно търсене на тоалетна или подмокряне в неправилния момент.

  • По-малкото кожни раздразнения изискват закупуването на по-малко медицински и козметични продукти.

Не е задължително да се спрете на продукта с най-високо ниво на абсорбация, защото вашият близък може да има нужда от различни видове за деня и нощта. Запознайте се подробно с характеристиките на различните видове TENA серии преди да направите своя избор.