Какво ново от TENA на българския пазар

През последните няколко месеца нашият екип се труди неспирно, за да осигури най-доброто за вас – нашите клиенти. Не само пуснахме активен обновен онлайн магазин, в който да пазарувате по-лесно, бързо и удобно, добавихме нови статии в блога с полезна информация и ценни съвети за инконтиненцията, но и не спираме да разширяваме предлагания асортимент от продукти TENA  на българския пазар.

shutterstock_345680996

Вече са достъпни две нови серии –  TENA Slip Super и TENA Pants Super. И двете продуктови линии са с едно и също ниво на абсорбция, предвидени са по-обемисти количества урина за т.нар. тежка инконтиненция. Предлагат се в два размера: M и L в различни по големина опаковки. Еднократните пелени за възрастни TENA Slip Super са в опаковки от по 10 или 30 броя, а TENA Pants Super са в разфасовка от 12 броя.

Въпреки че тези серии са с голяма попивателна възможност, TENA залага отново на иновативна технология, която съчетава удобство, сигурност и деликатност. Оптималната дебелина на продуктите и техният състав не позволяват на урината да изцапа бельото и дрехите. Те създават чувство на комфорт при всяко движение. Всяка пелена и чифт гащи са преминали задължителни дерматологични тестове с цел да гарантират сухотата и здравината на кожата. В допълнение е използван “дишащ” материал за изработката на протекторите, така че въздухът да циркулира свободно и кожата да диша.

Поставянето, фиксацията и премахването на санитарните продукти е улеснено максимално, защото структурата им е съобразена изцяло с формите на човешкото тяло и неговите движения. TENA Slip Super имат странични лепенки, които спомагат за регулацията и отстраняването на пелената, докато TENA Pants Super се обличат като обикновено бельо и се подменят, като се “скъсат” отстраничните индикатори.

Коя от двете серии ще изберете за вас или вашия близък зависи от индивидуалните нужди, нагласи и желания. Предлагаме да се запознаете по-обстойно с отделните предимства на всяка една от линиите – TENA Slip и TENA Pants, преди да вземете вашето решение. Ако ви е необходима допълнителна консултация, не се колебайте да се свържете с нас.